hero background

wij zijn de

kracht van samen

campagne van 

en voor vakmensen

 

‘Wij onderhouden van Nederland’ is een campagne van en voor onderhoudsbedrijven in Nederland. Samen zorgen we voor meer zichtbaarheid van ons mooie vak. Zichtbaar voor de nieuwe generatie vakmensen die op zoek zijn naar een baan met toekomst. En zichtbaar voor opdrachtgevers die een professioneel bedrijf zoeken met kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. 

 

De campagne is een initiatief van OnderhoudNL, de brancheorganisatie voor vakspecialisten in het onderhouden van de gebouwde omgeving. Dat zijn we al 145 jaar.  

Vraag het promotiepakket aan

Het promotiepakket bestaat uit o.a. het logo, de campagnevideo’s een social media pakket, digitale banners en een e-mailhandtekening. Voor al onze leden hebben we ook autostickers voor op de werkbus. Voor een groter wagenpark zijn deze ook bij te bestellen via ons campagneteam.

 

Daarnaast bieden we via de website van OnderhoudNL ontwerpbestanden aan, zodat je zelf eenvoudig bouwhekdoeken, makelaarsborden, posters en social media berichten kan maken met daarin het eigen bedrijfslogo.

word ook lid van onderhoudnl

Samen voor een sterke onderhoudssector. Van schildersbedrijven tot glaszetters. Van renovaties tot industrieel onderhoud. Van behangadvies tot monumentale restauraties. En of je nou groot of klein bent. Samen lossen we uitdagingen op die te ingewikkeld zijn voor jou als individueel bedrijf.

 

Wij zijn de kracht van samen. Wij helpen jouw bedrijf om kwaliteitswerk te leveren, te groeien, kansen te ontdekken (en te benutten) en om een gezonde, veilige en aantrekkelijke werkomgeving te creëren. Wij zijn OnderhoudNL.

 

Sluit je ook aan bij de brancheorganisatie voor vakspecialisten in het onderhoud.

 

Vind een onderhoudsbedrijf in de buurt

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 🖤 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.