Industrieel schilder

Scroll naar beneden

jij zorgt dat nederland langer meegaat

Je bent als industrieel schilder of constructieschilder verantwoordelijk voor het voorbereiden (d.m.v. schuren, schrapen, ontvetten en reinigen), coaten en afwerken van verschillende soorten industriële oppervlakken. Je brengt coating aan met behulp van verschillende technieken zoals spuiten, rollen en kwasten. Je werkt samen met een team van professionals en rapporteert aan de projectleider. Om ervoor te zorgen dat het schilderwerk voldoet aan de vereiste normen voer je kwaliteitscontroles uit. Je gebruikt verschillende gereedschappen en apparatuur, zoals verfspuiten, schuurmachines en ladders. Je volgt veiligheidsprocedures en zorgt voor een veilige werkomgeving.

pak je kans als 

industrieel schilder

 

Werken op bijzondere locaties, in een hecht team en met goede arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een baan waar je gelijk aan de slag kan en zekerheid hebt voor langere tijd? Ga aan de slag als industrieel schilder bij een toonaangevend bedrijf in Nederland.

 

Je werkzaamheden bestaan uit schilderen, spuiten en stralen van (metalen) constructies, zoals bruggen, opslagtanks, civiele objecten en zelfs jachten, windmolens of vuurtorens.

 

 

werkzaamheden en doorgroeien

 

Een industrieel schilder komt overal en de kans is groot dat je op locaties werkt waar je normaal niet zo snel komt. Er zijn leuke functies in bijvoorbeeld de maritieme sector, offshore, petrochemie, civiele techniek en infra, maar soms ook in de gebouwde omgeving. Het is jouw taak om constructies te onderhouden. Of beter nog, voorkomen dat er roest of aanslag ontstaat op verschillende oppervlakten. Dat doe je door te stralen, ontroesten, ontvetten en schilderen, spuiten of coaten van bijzondere constructies.

 

Omdat je op speciale locaties werkt, is het belangrijk dat je goed communiceert en vertrouwt op je team. Je werkt vaak lekker buiten en je moet niet bang zijn om zwaar werk te doen of om vies te worden. Maar dat kan jij wel aan.

van starter tot ervaren vakkracht

Heb je geen of weinig ervaring? Dan krijg je vaak de kans om het vak in de praktijk bij je werkgever te leren en word je gecoacht door je team. Ook kan je met trainingen benodigde certificaten halen, zoals VCA of hoe je veilig een hoogwerker bedient. Vraag ernaar tijdens je sollicitatie. Heb je al wel ervaring en zoek je meer uitdaging? Kijk dan naar de functies die wat meer verantwoordelijkheid brengen. Succes!

Goede Arbeidsvoorwaarden

Een mooi vak met goede arbeidsvoorwaarden volgens de Cao SAVG, een goed salaris en de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen om verder te groeien. Werk dat je met trots en passie uitvoert met uitzicht op een langer dienstverband. Waar je zowel zelfstandig als in een team aan de slag kan.

Hoe ga je aan de slag bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Solliciteren kan eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven. Nog geen ervaring? Vaak is dat geen probleem. Bij de meeste bedrijven krijg je de tijd om het vak te leren. Je kan er ook voor kiezen om de Schildersvakopleiding te volgen en bij een leerbedrijf direct praktijkervaring op te doen. Of laat je gratis omscholen.

vind jouw nieuwe baan als Industrieel schilder

Deze bedrijven hebben vacatures

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.