hero background

Industrieel schilder (constructieschilder)

Scroll naar beneden

Als industrieel schilder werk je aan uitdagende projecten en draag je bij aan de verbetering van duurzaamheid van industriële constructies.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden (d.m.v. schuren, schrapen, ontvetten en reinigen), coaten en afwerken van verschillende soorten industriële oppervlakken. Je brengt coating aan met behulp van verschillende technieken zoals spuiten, rollen en kwasten. Je werkt samen met een team van professionals en rapporteert aan de projectleider. Om ervoor te zorgen dat het schilderwerk voldoet aan de vereiste normen voer je kwaliteitscontroles uit. Je gebruikt verschillende gereedschappen en apparatuur, zoals verfspuiten, schuurmachines en ladders. Je volgt veiligheidsprocedures en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Waarom kiezen voor het beroep Industrieel schilder?

1. Uitdagende projecten

Als industrieel schilder werk je aan uitdagende en diverse projecten. Je bent betrokken bij het schilderen van verschillende soorten industriële constructies, waaronder fabrieken, bruggen, opslagtanks en offshore-installaties. Dit bied je de kans om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen en bij te dragen aan opvallende en belangrijke projecten.

2. Duurzaamheid

Als industrieel schilder werk je met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk voldoet aan de vereiste normen. Je draagt bij aan de duurzaamheid van de constructies waaraan je werkt.

3. Team van professionals

Je werkt samen met een team van ervaren professionals. Je profiteert van de kennis en expertise van je collega’s en werkt samen aan het leveren van de best mogelijke resultaten. Je kunt voortdurend je vaardigheden blijven verbeteren door trainingen te volgen.

Hoe word je Industrieel schilder bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Is dit jouw baan? Solliciteer dan heel eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven. Of laat je gratis omscholen via ons verkort opleidingstraject.

vind jouw nieuwe baan als Industrieel schilder

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.