hero background

Verduurzaming

Scroll naar beneden

Wij zijn de verduurzamers van Nederland

Jaarlijks worden er 70.000 nieuwe woningen gebouwd. Om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen wil het kabinet dit opvoeren tot 100.000 per jaar. Onze bedrijven verduurzamen per jaar ruim 160.000 bestaande woningen. Daarmee is onze branche in staat om 50% van het totale woningbestand voor 2050 te verduurzamen. Tijdens het onderhoud zorgen deze bedrijven namelijk ook voor isolatie, worden er energiebesparende maatregelen getroffen en plaatsen we zelfs zonnepanelen en warmtepompen.

Wanneer schakel je een onderhoudsbedrijf in?

Veelal wordt verduurzaming uitgevoerd in opdracht van woningcorporaties, vve’s of vastgoedbeleggers. Het gaat daarbij vaak om langdurige samenwerkingen waarbij onderhoudsbedrijven samen met de opdrachtgever kijken hoe zij het onderhoud zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast kunnen uitvoeren. Om de kwaliteit te waarborgen heeft OnderhoudNL samen met professionele instanties gewerkt aan keurmerken en werkmethodieken.

 

Zo werken veel onderhoudsbedrijven die voor woningcorporaties werken volgens de methodiek resultaatgericht samenwerken (RGS) en komen zij in aanmerking voor het VGO-keur. Voor bedrijven die voor VVE’s werken is er het keurmerk VVE-Belang.

Wij onderhouden van jouw project

Binnen het bedrijf werken er veel verschillende mensen aan verduurzaming. De schilder, allround onderhoudsmedewerker en glaszetter spelen een belangrijke rol bij het uitvoeren van het werk. Zij worden aangestuurd door o.a. de voorman, uitvoerder of teamleider. Vanuit kantoor wordt het project vaak mogelijk gemaakt door de projectleider, calculator of RGS-planontwikkelaar. En om de bewonerstevredenheid hoog te houden, wordt vaak een bewonersconsulent aan het project toegevoegd.

vind jouw nieuwe baan in verduurzaming

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.