hero background

Glaszetten

Scroll naar beneden

Duurzaam, veilig en comfort

Glaszetten is een belangrijk onderdeel van de onderhoudssector en speelt een cruciale rol bij het creëren van veilige, comfortabele en duurzame gebouwen. Er zijn verschillende soorten toepassingen, zoals isolatieglas, veiligheidsglas en inbraakwerend glas. Daarnaast biedt het een scala aan ontwerpmogelijkheden en kan het worden gebruikt om gebouwen te verfraaien en esthetisch aantrekkelijker te maken.

wat doet een glaszetbedrijf?

Het bedrijf verzorgt het complete traject rondom het plaatsen van enkel of dubbel glas, het vervangen van gebroken ruiten of het plaatsen van glazen deuren en wanden. Dit begint bij het inmeten tot aan de complete afwerking. Denk je na over het inschakelen van een professioneel bedrijf, zorg dan dat je bij het eerste gesprek goed je wensen doorneemt. Zo kan het onderhoudsbedrijf zorgen voor een goede offerte, planning en uitvoering van je mooie project.

 

Particuliere klanten kunnen bij een glaszetbedrijf terecht voor het repareren van gebroken ruiten of het vervangen van oude, enkel glazen ramen door nieuwe, energie-efficiënte dubbele beglazing of zelfs vacuümglas. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij het plaatsen van glazen douchewanden of deuren in badkamers of het plaatsen van glazen balustrades op balkons.

 

Voor zakelijke klanten kan een glaszetbedrijf helpen bij het plaatsen van grote glazen gevels of etalages om hun bedrijf te laten opvallen en klanten aan te trekken. Daarnaast helpen ze bij het installeren van glazen scheidingswanden in kantoren of winkels, die een lichte en open uitstraling creëren en bijdragen aan de productiviteit van medewerkers.

 

Kortom, een glaszetbedrijf biedt een breed scala aan diensten aan om zowel particuliere als zakelijke klanten te helpen met hun glasbehoeften. Door hun expertise en ervaring kunnen ze op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

 

Glaszetbedrijven kunnen je zelfs helpen bij het informeren over verschillende subsidies voor duurzaam isolatieglas.

Een duurzamer Nederland dankzij de glaszetter

De professional die dit mogelijk maakt is natuurlijk de glaszetter, zoals Sayna. Deze is verantwoordelijk voor het meten, snijden en plaatsen van glas in woningen, kantoren en monumenten. De glaszetter werkt met verschillende soorten glas, dubbel, HR+ of vacuümglas, gehard glas, gelaagd glas, maar ook badkamerwanden. Na het plaatsen wordt het glas afgedicht om te zorgen voor een goede isolatie en het voorkomen van tocht. 

vind jouw nieuwe baan als glaszetter

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.