hero background

Schilderwerk

Scroll naar beneden

Zorgen voor wat er al staat, da’s pas duurzaam

Of het nu gaat om het schilderen van een woonkamer of het onderhouden van een groot kantoorpand, flatgebouw of monument, een professioneel schildersbedrijf zorgt ervoor dat de uitstraling van jouw gebouw of interieur verbetert.

 

Een van de belangrijkste diensten van een schildersbedrijf is het schilderen van de binnen- en buitenmuren van gebouwen en het houtwerk, zoals kozijn, deuren, luiken en zelfs tuinhuizen. De werkzaamheden die er bij komen kijken omvatten het aanbrengen van grondlagen en verf, het vullen van scheuren en gaten in muren, herstellen van houtrot in kozijnen, het schuren en gladstrijken van oppervlakken en het bijwerken van details zoals deuren en raamkozijnen.

Wanneer schakel je een schildersbedrijf in?

Veel binnenprojecten kan je zelf doen. En zeg nou eerlijk.. dat is ook hartstikke leuk om te doen. Wil je dat het schilderwerk kwalitatief goed gebeurt, dan weten de schilders aangesloten bij OnderhoudNL alles om jouw project mooi te maken, en zorgen zij ook dat het langer mee kan.

 

Het schildersbedrijf adviseert jou over de juiste verf voor het type ondergrond, helpt je bij het kiezen van kleuren en zorgt voor een goede planning, zodat je binnen no-time kan genieten van je frisse nieuwe kleur. Het schildersbedrijf gaan geen uitdaging uit de weg. Van het schilderen van je woning of monument tot latexspuiten in een nieuwbouwwoning. Van enkel de binnenmuren van de kinderkamer tot complete appartementencomplexen of kantoren. Wij kunnen overal uit de voeten.

Wat voor onderhoud voert een schildersbedrijf uit?

Een ander belangrijk aspect van de diensten van een schildersbedrijf is het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen. Dit kan het opknappen en opfrissen van verouderde verflagen omvatten, maar ook het repareren van beschadigde muren en het behandelen van roestvlekken op metalen oppervlakken. Door deze dienst aan te bieden kunnen schildersbedrijven ervoor zorgen dat gebouwen er altijd goed uit blijven zien en bescherming bieden tegen weerelementen.

 

Naast deze standaard diensten, bieden schildersbedrijven ook op maat gemaakte oplossingen voor specifieke behoeften. Dit kan variëren van het schilderen van specifieke kleuren of patronen, het aanbrengen van muurschilderingen en logo’s voor bedrijven tot het aanbrengen van speciale coatings op vloeren en muren om bescherming te bieden tegen vocht en slijtage.

De schilder onderhoudt van jouw project

De professional die dit mogelijk maakt is natuurlijk de schilder. De vakschilder zorgt voor het juiste advies, materialen en uiteraard de verf. Hij of zij begrijpt jouw project en denkt mee vanaf planning tot aan de afwerking. Omdat we soms op bijzondere plekken werken, zorgen we voor de juiste middelen zodat er veilig en met weinig overlast gewerkt wordt. Fijn voor de schilder, maar natuurlijk ook voor jou.

vind jouw nieuwe baan als schilder

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.