hero background

Renovatie en onderhoud

Scroll naar beneden

Zorgen voor wat er al staat, da’s pas duurzaam

In Nederland zijn ruim 8 miljoen woningen en 65.000 kantoorgebouwen. De meeste ervan zijn in de laatste 70 jaar gebouwd. Om te voldoen aan de eisen van nu helpen onderhoudsbedrijven vastgoedeigenaren bij het renoveren en onderhouden van deze gebouwen. Denk aan het schilderwerk, plaatsen van isolatieglas of het renoveren van keukens en badkamers. Maar ook het dagelijks onderhoud, zoals kleine reparaties aan keukens, badkamers of de gevel.

Wanneer schakel je een onderhoudsbedrijf in?

Veelal wordt renovatie en onderhoud uitgevoerd in opdracht van woningcorporaties of vve’s. Het gaat daarbij vaak om langdurige samenwerkingen waarbij onderhoudsbedrijven samen met de opdrachtgever kijken hoe zij het onderhoud zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast kunnen uitvoeren. Om de kwaliteit te waarborgen heeft OnderhoudNL samen met professionele instanties gewerkt aan keurmerken en werkmethodieken.

 

Zo werken veel onderhoudsbedrijven die voor woningcorporaties werken volgens de methodiek resultaatgericht samenwerken (RGS) en komen zij in aanmerking voor het VGO-keur. Voor bedrijven die voor vve’s werken is er het keurmerk VVE-Belang.

Wij onderhouden van jouw project

Binnen het bedrijf werken er veel verschillende mensen aan renovatie en onderhoud. De schilder, allround onderhoudsmedewerker en glaszetter spelen een belangrijke rol bij het uitvoeren van het werk. Zij worden aangestuurd door o.a. de voorman, uitvoerder of teamleider. Vanuit kantoor wordt het project vaak mogelijk gemaakt door de projectleider, calculator of RGS-planontwikkelaar. En om de bewonerstevredenheid hoog te houden, wordt vaak een bewonersconsulent aan het project toegevoegd.

vind jouw nieuwe baan in renovatie en onderhoud

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.