hero background

Gevelonderhoud

Scroll naar beneden

Werk aan kastelen, monumenten en molens

Gevelonderhoud is het proces van het verzorgen en onderhouden van de buitenkant van een gebouw. Het omvat het reinigen, repareren en beschermen van de gevel. Gevelonderhoud is essentieel om de duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit van een gebouw te waarborgen. Door regelmatig gevelonderhoud uit te voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord en aangepakt, waardoor grotere schade en hogere kosten worden voorkomen. Denk erbij aan het schilderen of reinigen van de muren of het aanbrengen van gevelelementen.

Wanneer schakel je een onderhoudsbedrijf in?

Veelal wordt gevelonderhoud uitgevoerd in opdracht van woningcorporaties of vastgoedeigenaren. Het gaat daarbij vaak om langdurige samenwerkingen waarbij onderhoudsbedrijven samen met de opdrachtgever kijken hoe zij het onderhoud zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast kunnen uitvoeren.

 

Om de kwaliteit te waarborgen heeft OnderhoudNL samen met professionele instanties gewerkt aan keurmerken en werkmethodieken. Zo werken veel onderhoudsbedrijven die voor woningcorporaties werken volgens de methodiek resultaatgericht samenwerken (RGS) en komen zij in aanmerking voor het VGO-keur.

Wij onderhouden van jouw project

Binnen het bedrijf werken er veel verschillende mensen aan gevelonderhoud. De schilder, allround onderhoudsmedewerker en glaszetter spelen een belangrijke rol bij het uitvoeren van het werk. Zij worden aangestuurd door o.a. de voorman, uitvoerder of teamleider. Vanuit kantoor wordt het project vaak mogelijk gemaakt door de projectleider, calculator of rgs-planontwikkelaar. En om de bewonerstevredenheid hoog te houden, wordt vaak een bewonersconsulent aan het project toegevoegd.

vind jouw nieuwe baan in gevelonderhoud

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.