hero background

Uitvoerder

Scroll naar beneden

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van diverse onderhoudsprojecten van begin tot eind.

Je maakt projectplanningen en bewaakt deze. Om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond, werk je nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en een team van vakmensen. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het werk altijd hoog is. Je bewaakt de voortgang, houdt toezicht op de werkzaamheden en zorgt voor een efficiënte planning. Je bewaakt de veiligheid op de werkvloer en naleving van regelgeving. Aan de projectleider en het management rapporteer je over de voortgang van de projecten.

Waarom kiezen voor het beroep uitvoerder?

1. Veelzijdige projecten

Als uitvoerder krijg je de kans om te werken aan diverse projecten, variërend van woningen tot kantoren en commerciële gebouwen. Geen dag is hetzelfde en je kunt jouw vakmanschap toepassen op verschillende soorten vastgoed.

2. Opleiding en ontwikkeling

Als uitvoerder krijg je de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en trends in de branche.

3. Teamgeest en samenwerking

Als uitvoerder werk je nauw samen met een team van ervaren vakmensen en krijg je de kans om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Je streeft ernaar optimale resultaten te behalen en een tevreden klant.

Hoe word je uitvoerder bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Spreekt deze functie als uitvoerder in het vastgoedonderhoud jou aan? Solliciteer dan heel eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als uitvoerder

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.