Resultaatgericht Samenwerken

Als vastgoedeigenaar, -beheerder of -exploitant wil je toekomstige onderhoudskosten vooraf inzichtelijk, voorspelbaar en beheersbaar in kaart hebben. Dat kan door resultaatgericht vastgoedonderhoud, waarbij bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Het VGO-keurmerk garandeert dat onderhoudsbedrijven Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheersen.

Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor (planmatig) vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. Het keur is multidisciplinair en sluit aan op de behoefte van opdrachtgevers om het gehele onderhoud geïntegreerd aan te besteden. Het VGO-keur is gebaseerd op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’.

 

Het keurmerk kent vier disciplines: twee voor de buitenschil en twee voor de binnenzijde van vastgoed. De disciplines geven duidelijkheid welke werkgebieden VGO-bedrijven beheersen.

 

Het VGO-keur is het enige onafhankelijke keurmerk dat u als opdrachtgever zekerheid biedt dat het VGO-bedrijf onderhouds- en investeringsprojecten resultaatgericht uit kan voeren, waarbij processen, kennis en uitvoeringskwaliteit worden beheerst én het bedrijf financieel stabiel is.

Vind een onderhoudsbedrijf in de buurt

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf