hero background

Timmerman/-vrouw

Scroll naar beneden

Als timmerman/-vrouw ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden.

Denk aan het plaatsen en repareren van kozijnen, deuren, trappen, plafonds en andere houten constructies. Je bent betrokken zijn bij het demonteren en repareren van beschadigde elementen en het uitvoeren van algemene timmerwerkzaamheden. Daarnaast werk je samen met een team van ervaren professionals, waardoor je kunt profiteren van hun kennis en expertise. Je rapporteert de voortgang aan de projectleider en signaleert eventuele afwijkingen. Je werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en zorgt ervoor dat de gereedschappen en materialen in perfecte staat zijn.

Waarom kiezen voor het beroep timmerman/-vrouw?

1. Uitdagende projecten

Als timmerman/timmervrouw werk je aan diverse projecten. Van kleine reparaties tot grootschalige renovaties. Je bent betrokken bij het behouden en verbeteren van de kwaliteit van bestaande gebouwen. Dit biedt jou de mogelijkheid om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de levensduur van waardevolle panden.

2. Afwisselende werkzaamheden

Je voert een breed scala aan werkzaamheden uit, waardoor geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met verschillende collega’s en andere betrokken partijen om projecten succesvol af te ronden.

3. Doorgroeimogelijkheden

Als timmerman/timmervrouw krijg je de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen om je vaardigheden verder uit te breiden.

Hoe word je timmerman/-vrouw bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Als je klaar bent om jouw expertise als timmerman/timmervrouw naar een hoger niveau te tillen, dan is dit een baan voor jou. Solliciteer vandaag nog bij een van de aangesloten bedrijven en neem de volgende stap in jouw carrière. 

vind jouw nieuwe baan als timmerman/-vrouw

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.