hero background

Teamleider/voorman

Scroll naar beneden

Als teamleider/voorman ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van diverse onderhoudsprojecten.

Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat het vastgoed er altijd op zijn best uitziet. Je plant en verdeelt de werkzaamheden onder je team, waarbij je rekening houdt met de beschikbaarheid van middelen en de gestelde deadlines. Je zorgt ervoor dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd en dat de kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Daarnaast voer je diverse onderhoudstaken uit, zoals schilderwerk, reparaties, renovaties en andere werkzaamheden. Je fungeert als de schakel tussen het management, je team en externe stakeholders. Je communiceert duidelijk en effectief met alle betrokken partijen, zoals opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.

Waarom kiezen voor het beroep Teamleider/voorman?

1. Je bent de centrale schakel

Als teamleider/voorman in het vastgoedonderhoud ben je een essentiële schakel tussen verschillende teams en stakeholders. Je zorgt voor een vlotte communicatie en een goede samenwerking, waardoor projecten efficiënt worden uitgevoerd en de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers wordt vergroot.

2. Je bent kwaliteitgericht

Als teamleider/voorman ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vastgoedonderhoud. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de hoogste normen.

3. Opleiding & ontwikkeling

Je krijgt de mogelijkheid om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen door trainingen en bijscholing, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Je krijgt de kans om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren en door te groeien.

Hoe word je Teamleider/voorman bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Als je op zoek bent naar een uitdagende functie als voorman in het vastgoedonderhoud, waarbij je je leiderschapskwaliteiten kunt benutten en bijdragen aan de kwaliteit van vastgoedprojecten? Dan is dit de perfecte kans voor jou.  Solliciteer dan nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als Teamleider/voorman

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.