hero background

Planontwikkelaar/ scenarioschrijver

Als planontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor projectplannen binnen de vastgoedsector

Met jouw strategisch inzicht en kennis van vastgoedonderhoud draag je bij aan het succes van de organisatie. Deze functie biedt een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden en expertise op het gebied van planontwikkeling verder te ontwikkelen en te groeien in je carrière. Je werkt aan het creëren van duurzame gebouwen en het integreren van energie-efficiënte systemen en technologieën. Deze focus op duurzaamheid en innovatie biedt niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling in de vastgoedsector.

Waarom kiezen voor het beroep planontwikkelaar of scenarioschrijver?

1. UITDAGENDE PROJECTEN

Als planontwikkelaar/scenarioschrijver ben je betrokken bij uitdagende projecten. Je werkt aan diverse vastgoedprojecten, variërend van renovaties en herontwikkelingen tot nieuwbouwprojecten. Dit betekent dat je te maken krijgt met verschillende aspecten van planontwikkeling, waardoor elke dag anders is en je voortdurend wordt uitgedaagd om je vaardigheden en kennis toe te passen.

 

2. SAMENWERKING EN NETWERKMOGELIJKHEDEN

Als planontwikkelaar/scenarioschrijver werk je nauw samen met verschillende stakeholders, waaronder architecten, ingenieurs, projectmanagers en aannemers. Je hebt de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en waardevolle relaties op te bouwen. Door de samenwerking met verschillende professionals leer je van hun expertise en draag je bij aan de realisatie van succesvolle projecten.

 

3. DUURZAAMHEID EN INNOVATIE

Duurzaamheid en innovatie zijn cruciale aspecten van vastgoedonderhoud in deze tijd. Als planontwikkelaar/scenarioschrijver speel je een belangrijke rol in het bevorderen van duurzaamheid en het implementeren van innovatieve oplossingen in de projectplannen.

Hoe word je HR-medewerker bij een OnderhoudNL-bedrijf?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als plantontwikkelaar/scenarioschrijver? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

Vind jouw nieuwe baan als Planontwikkelaar of scenarioschrijver

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.