hero background

Onderhoudsadviseur/ RGS-adviseur

Scroll naar beneden

Onderhoudsadviseur/ RGS-adviseur is een uitdagende functie die je een unieke mogelijkheid geeft om betrokken te zijn bij diverse projecten.

Tot jouw werkzaamheden behoren: het opstellen van onderhoudsplannen en budgetten. Het uitvoeren van inspecties van gebouwen om de conditie en kwaliteit van de voorzieningen te beoordelen. Het adviseren van klanten over het onderhoud en de verbetering van vastgoedobjecten. Het coördineren van onderhoudsprojecten en het beheren van de contracten met aannemers en leveranciers. Het toezicht houden op de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden om te zorgen voor kwaliteit en naleving van regelgeving. Het bijhouden van technische ontwikkelingen en trends in het vastgoedonderhoud en het delen van kennis binnen het team.

Waarom kiezen voor het beroep Onderhoudsadviseur/RGS-adviseur?

1. Uitdagende en gevarieerde projecten

Als onderhoudsadviseur/RGS-adviseur ben je betrokken bij een breed scala aan projecten. Dit geeft je de mogelijkheid om je expertise toe te passen en bij te dragen aan het behoud van vastgoedvoorzieningen. Van renovatieprojecten tot het opstellen van onderhoudsplannen, je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je te verdiepen in verschillende aspecten van het vastgoedonderhoud.

2. Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Als onderhoudsadviseur/RGS-adviseur ben je betrokken bij projecten waarbij je kunt bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Je adviseert over energiebesparende maatregelen en ontwikkelt langetermijnstrategieën voor het duurzame onderhoud van gebouwen. Dit biedt een unieke kans om je te specialiseren in duurzaam vastgoedbeheer en een positieve impact te hebben op het milieu.

3. Samenwerking en persoonlijke ontwikkeling

Je werkt nauw samen met andere professionals op het gebied van vastgoedbeheer, technisch onderhoud en projectmanagement. Je krijgt de mogelijkheid om van hun expertise te leren en jouw kennis te delen, waardoor je je professionele vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Het volgen van trainingen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden, zodat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Hoe word je Onderhoudsadviseur/RGS-adviseur bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsadviseur/RGS-adviseur? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als onderhoudsadviseur/RGS-adviseur

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.