Nationale Schildersdag

Sigma x OnderhoudNL

Scroll naar beneden

vakschilder, deze dag is van jou!

Elke 1e woensdag van april viert Nederland de Sigma Nationale Schildersdag. OnderhoudNL is officieel supporter van deze dag. Als brancheorganisatie voor specialisten in schilderwerk en vastgoedonderhoud vinden we het belangrijk dat de vakmensen die Nederland elke dag weer een beetje mooier maken, het podium krijgen dat zij verdienen.

Jij onderhoudt van nederland

 

Met kwalitatief schilderwerk zorg jij dat Nederland langer meegaat. En daar mag je trots op zijn! Dat zijn wij ook. Het is de oudste vorm van duurzaamheid die er is. Je mag eigenlijk wel stellen dat de schilder eeuwen geleden al duurzaam bezig was – nog voordat het hip werd. En dat doe jij nog steeds. 

 

Jij onderhoudt van elke ondergrond en weet er altijd wel iets moois van te maken. Daarom willen we jou bedanken voor jouw vakwerk.

 Deze dag is van jou.

sinds 2003

Sigma organiseert sinds 2003 elk jaar de Nationale Schildersdag om alle vakschilders te bedanken voor fraai en vakkundig schilderwerk.  Een initiatief dat wij als brancheorganisatie graag ondersteunen. Op deze dag bezoeken zo’n 200 collega’s van Sigma en aangesloten verfgroothandels duizenden schilders om hen in het zonnetje te zetten. Vergezeld met een kleinigheidje spreken zij hun waardering uit voor het vakwerk dat schilders leveren. Wat er dit jaar in het verzetblik zit, blijft nog even geheim. Ook meedoen? Gebruik op 3 april 2024 op social media de hashtag #nationaleschildersdag en deel ook jouw waardering. 

 

DIT DOEN WIJ VOOR SCHILDERS-BEDRIJVEN

Schilders leveren vakwerk en houden Nederland mooi en duurzaam. Ons werk is dat schildersbedrijven dat kunnen doen onder de beste condities. Dit zijn enkele dingen die wij als brancheorganisatie voor schilders regelen:

Deze schilders  onderhouden van nederland ❤️

ook schilder worden? dit zijn je opties

Het schildersvak wordt steeds populairder en dat snappen wij natuurlijk. Wil je de stap maken en heb je nog geen ervaring? Vaak is dat geen probleem. Bij de meeste bedrijven krijg je de tijd om het vak te leren. Ben je wat jonger, dan raden we aan eerst de Schildersvakopleiding te volgen en bij een leerbedrijf direct praktijkervaring op te doen. Heb je al vlieguren gemaakt, dan heb je mogelijkheid om een zij-instroomtraject te volgen.

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven.

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.