hero background

Materiaalbeheerder

Scroll naar beneden

Als materiaalbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt beheren en coördineren van alle materialen die nodig zijn voor projecten.

Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen op tijd en in de juiste hoeveelheden beschikbaar zijn, zodat jouw collega’s hun werkzaamheden zonder vertraging kunnen uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren van de benodigde materialen voor elk project en het opstellen van gedetailleerde materiaallijsten. Je coördineert de inkoop en levering van materialen, waarbij je onderhandelt over prijzen en levertijden en zorgt voor een optimaal voorraadbeheer. Voor leveranciers ben je het aanspreekpunt en je onderhoudt goede relaties met hen. Je bewaakt de kwaliteit van de geleverde materialen en controleert of deze voldoen aan de gestelde specificaties.

Waarom kiezen voor het beroep materiaalbeheerder?

1. Doorgroeimogelijkheden

Als materiaalbeheerder krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien. Bedrijven bieden regelmatig trainingen en workshops aan om je kennis en expertise uit te breiden.

2. Uitdagende werkomgeving

Als materiaalbeheerder kom je in aanraking met diverse projecten en werk je samen met verschillende disciplines. Je denkt proactief mee over mogelijke verbeteringen in het materiaalbeheerproces en draagt bij aan de verbetering van de werkzaamheden binnen het team. Je hebt de kans om betrokken te zijn bij interessante renovatie- en onderhoudsprojecten en bij te dragen aan de verbetering van de leefomgeving.

3. Teamwerk en samenwerking

Je maakt deel uit van een team waarin samenwerking centraal staat. Samen met je collega’s werk je aan het succesvol uitvoeren van projecten en het optimaliseren van het materiaalbeheerproces. Er is ruimte voor eigen inbreng en initiatief en je krijgt de mogelijkheid om mee te denken over verbeteringen en innovaties.

Hoe word je materiaalbeheerder bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? En ben je klaar voor een uitdagende functie als materiaalbeheerder? Aarzel dan niet en solliciteer direct bij een van de aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als materiaalbeheerder

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.