hero background

Kleuradviseur

Scroll naar beneden

Als kleuradviseur geef je advies aan klanten over kleuren en kleurenschema’s voor hun interieur.

Om ervoor te zorgen dat de gekozen kleuren perfect passen bij de gewenste stijl en sfeer van de ruimte werk je nauw samen met klanten, interieurontwerpers en architecten. Je adviseert klanten op basis van hun persoonlijke voorkeuren en de specifieke ruimte waarvoor ze advies nodig hebben. Je voert kleuranalyses uit en presenteert kleurenstalen om klanten te helpen bij het visualiseren van de mogelijke resultaten. Je stelt kleurrapporten op en geeft gedetailleerde informatie over de gekozen kleuren, inclusief de juiste verfsoorten en afwerkingen. De laatste trends op het gebied van interieurdesign en kleuren zijn jou bekend en je kunt klanten over de nieuwste ontwikkelingen informeren. Het ontbreekt jou niet aan uitgebreide kennis van verschillende verfmerken, kleurenpaletten en de toepassing ervan.

Waarom kiezen voor het beroep kleuradviseur?

1. Adviserende rol

Je hebt veel kennis van kleuren en kleurenschema’s. Je helpt klanten bij het maken van weloverwogen keuzes die passen bij hun persoonlijke smaak en de gewenste sfeer van hun interieur. Doel is dat je klant zich thuis voelt in zijn eigen huis.

2. Creatieve oplossingen bedenken

Naast je expertise op het gebied van kleur, ben je ook in staat om creatieve oplossingen te bedenken. Je kunt nieuwe en unieke kleurenschema’s creëren die een ruimte echt laten opvallen en de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt.

3. Klantgerichtheid

Elke klant is uniek is heeft andere behoeften. Je begrijpt dat en luistert goed naar hun wensen en past je advies aan op basis van hun voorkeuren en de ruimte waarvoor ze kleuradvies nodig hebben. Je wilt dat klanten tevreden zijn en helpt ze bij het realiseren van hun droominterieur.

Hoe word je kleuradviseur bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Als kleuradviseur krijg je de mogelijkheid om je passie voor kleuren om te zetten in een carrière. Je begeleidt klanten bij het maken van belangrijke kleurkeuzes en helpt ze bij het creëren van een ruimte waar ze zich echt thuis voelen. Als dit klinkt als een rol die bij jou past, solliciteer dan bij een OnderhoudNL-bedrijf in jouw regio. 

vind jouw nieuwe baan als kleuradviseur

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.