hero background

Kcc-medewerker/ bewonersconsulent

je bent het aanspreekpunt voor bewoners zodat zij zich gehoord en begrepen voelen

In deze functie heb je de mogelijkheid om een positieve impact te maken. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het fungeren als het primaire aanspreekpunt voor bewoners en hun vragen, zorgen en klachten behandelen. Het adviseren van bewoners over beschikbare faciliteiten, diensten en programma’s. Het organiseren van bijeenkomsten om de betrokkenheid van bewoners te bevorderen. Het bemiddelen bij conflicten met bewoners en het vinden van oplossingen die voor alle betrokkenen aanvaardbaar zijn. Het informeren van bewoners over wijzigingen in planning en uitvoering. Je rapporteert aan het managementteam over relevante kwesties en het biedt input voor verbeteringen.

WAAROM KIEZEN VOOR HET BEROEP KCC-MEDEWERKER OF BEWONERSCONSULENT?

1. Persoonlijk contact met de bewoners

Als bewonersconsulent sta je in direct contact met bewoners en bied je persoonlijke ondersteuning. Je begrijpt dat elke bewoner unieke behoeften en uitdagingen heeft, en je zet je in om te helpen bij het vinden van passende oplossingen. Of het nu gaat om het oplossen van klachten, het verstrekken van informatie of het begeleiden van bewoners bij complexe vraagstukken. Je staat klaar om te helpen en een positieve impact te maken.

 

2. Geen dag is hetzelfde

Je hebt te maken met verschillende projecten en uitdagingen. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om je vaardigheden continu te ontwikkelen en te verbeteren. Je werkt in een omgeving waar initiatief en pro-activiteit worden gewaardeerd.

 

3. Conflictbeheersing

In jouw rol als bewonersconsulent kun je te maken krijgen met conflictsituaties. Jouw vermogen om effectief te bemiddelen en conflicten op te lossen is van onschatbare waarde. Je werkt aan het vinden van een bevredigende oplossing voor alle betrokkenen.

Hoe word je KCC-medewerker of bewonersconsulent bij een OnderhoudNL-bedrijf?

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een verschil te maken? Solliciteer dan nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als kcc-medewerker of bewonersconsulent

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.