hero background

Isoleerder

Scroll naar beneden

Als isoleerder ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van isolatiemateriaal in gebouwen.

Je werkt vaak aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Jouw belangrijkste taak is het zorgvuldig isoleren van verschillende onderdelen van het gebouw, zoals daken, vloeren, wanden en leidingen. Je maakt hierbij gebruik van verschillende isolatiematerialen. Daarnaast voer je reparaties uit en werk je samen met andere vakmensen, zoals timmerlieden en loodgieters.

Waarom kiezen voor het beroep isoleerder?

1. Direct bijdragen aan duurzame toekomst

Als isoleerder draag je direct bij aan een duurzamere toekomst. Door gebouwen goed te isoleren, vermindert de energievraag en worden CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen minder. Je bent een belangrijke schakel op weg naar een groenere samenleving.

2. Afwisselende werkzaamheden

Als isoleerder kom je op verschillende locaties en werk je aan diverse projecten. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, elke dag is anders. Je hebt de mogelijkheid om jouw vaardigheden in te zetten op uiteenlopende bouwlocaties en te werken aan diverse onderdelen van het gebouw.

3. Groeimogelijkheden

Het vakgebied van isolatie is constant in ontwikkeling. Als isoleerder krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en je kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Daarnaast kun je ook specialisaties volgen, zoals brandwerende isolatie.

Hoe word je isoleerder bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het vastgoedonderhoud? Heb je ervaring als isoleerder of ben je bereid om het vak te leren? Dan is deze baan echt iets voor jou! Als isoleerder speel je een cruciale rol in het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Solliciteer heel eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven. 

vind jouw nieuwe baan als isoleerder

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.