hero background

Inspecteur onderhoudswerk

Als inspecteur onderhoudswerk speel je een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat de onderhoudsprocessen optimaal verlopen en dat eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en opgelost. Tot jouw werkzaamheden behoren het uitvoeren van inspecties en controles op onderhoudswerkzaamheden. Het controleren van de kwaliteit en veiligheid van het uitgevoerde onderhoudswerk volgens de geldende normen en voorschriften. Het analyseren van inspectiegegevens en het opstellen van rapporten met bevindingen en aanbevelingen. Het adviseren van het management en de projectteams over mogelijke verbeteringen en oplossingen voor geconstateerde problemen.

Waarom kiezen voor het beroep inspecteur onderhoudswerk?

1. UITDAGENDE EN DYNAMISCHE OMGEVING

Als inspecteur onderhoudswerk werk je in een uitdagende en dynamische omgeving. Je werkt aan verschillende projecten. Geen dag is hetzelfde. Je komt constant nieuwe uitdagingen tegen die je vaardigheden en kennis op de proef stellen.

 

2. IMPACT MAKEN

Als inspecteur onderhoudswerk speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en duurzaamheid. Door ervoor te zorgen dat onderhoudswerkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd, draag je bij aan de verbetering van de levensduur van objecten en de veiligheid van de gebruikers ervan. Je kunt echt een verschil maken en bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving.

 

3. MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONELE GROEI

Als inspecteur onderhoudswerk krijg je de kans om je vaardigheden en kennis voortdurend te verbeteren. Je werkt in een team van ervaren professionals die bereid zijn hun kennis met je te delen en je te begeleiden in je carrière.

Hoe word je inspecteur onderhoudswerk bij een OnderhoudNL-bedrijf?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als inspecteur onderhoudswerk? Solliciteer dan nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als Inspecteur onderhoudswerk

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.