hero background

HR-medewerker

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan HR-taken

Je werkt nauw samen met het hr-team en rapporteert aan de hr-manager. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen en plaatsen van vacatures. Het screenen en selecteren van geschikte kandidaten. Het voeren van sollicitatiegesprekken en het coördineren van de sollicitatieprocedure. Het bijhouden van personeelsdossiers en het verwerken van personeelsmutaties. Het organiseren van trainingen en opleidingen voor medewerkers. Je beheert het verzuim- en verlofregistratiesysteem. Je draagt bij aan hr-projecten en initiatieven. Je volgt ontwikkelingen en trends op het gebied van hr op de voet en deelt je kennis met het team.

Waarom kiezen voor het beroep HR-medewerker?

1. GROEI EN ONTWIKKELING

Als hr-medewerker krijg je volop kansen om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Je bent betrokken bij interessante hr-projecten en je kunt je stempel drukken op de ontwikkeling van het hr-beleid.

 

2. WERKEN IN EEN TEAM

Als hr-medewerker maak je deel uit van een team dat gezamenlijk werkt aan het realiseren van de hr-doelstellingen. Je hebt de mogelijkheid om te werken met diverse collega’s op verschillende niveaus binnen de organisatie.

 

3. IMPACTVOL WERK

Als hr-medewerker heb je directe invloed op het succes van de organisatie en de groei van de medewerkers. Je draagt bij aan het aantrekken van talent, het bevorderen van een positieve werkcultuur en het ontwikkelen van personeel. Door te zorgen voor effectieve hr-processen en het bieden van ondersteuning aan medewerkers, draag je bij aan het creëren van een omgeving waarin mensen kunnen floreren en hun volledige potentieel kunnen benutten.

Hoe word je HR-medewerker bij een OnderhoudNL-bedrijf?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als HR-medewerker? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als HR-medewerker

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.