hero background

Houtrotsaneerder

Scroll naar beneden

Als houtrotsaneerder ben je verantwoordelijk voor het repareren en herstellen van houtrot in gebouwen en constructies.

Dit is een uitdagende functie waarin je bijdraagt aan het behoud van vastgoed. Als houtrotsaneerder werk je aan verschillende projecten, variërend van woningen tot commerciële gebouwen. Jouw werkzaamheden omvatten het vaststellen van houtrot, het verwijderen van aangetast hout met behulp van verschillende gereedschappen, het aanbrengen van reparatiemiddelen en vulmiddelen om de aangetaste gebieden te herstellen en het afwerken van het gerepareerde hout. Daarnaast schuren, gladmaken en afwerken van gerepareerd hout om ervoor te zorgen dat het naadloos past bij de omliggende structuur. Je werkt samen met andere vakmensen, zoals schilders, om ervoor te zorgen dat het gerepareerde hout goed wordt afgewerkt en beschermd.

Waarom kiezen voor het beroep houtrotsaneerder?

1. Uitdagend werk

Als houtrotsaneerder krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan uitdagende projecten. Je streeft altijd naar de hoogste kwaliteit in je werk.

2. Kwaliteit en vakmanschap

Je werkt met hoogwaardige materialen en gereedschappen om duurzame en nauwkeurige reparaties uit te voeren. Het resultaat van je werk draagt bij aan het behoud van het gebouw en de tevredenheid van klanten.

3. Teamwork

Als houtrotsaneerder maak je deel uit van een team van professionals met verschillende specialisaties. Je werkt samen met andere vakmensen, zoals schilders, om ervoor te zorgen dat het gerepareerde hout perfect wordt afgewerkt. Samen zorg je ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond.

Hoe word je houtrotsaneerder bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Als houtrotsaneerder krijg je de kans om deel uit te maken van een professioneel team. Je werkt aan diverse interessante projecten, je ontwikkelt je vaardigheden verder en je draagt bij aan het behoud van waardevol vastgoed. Klinkt dit als jouw baan? Solliciteer dan heel eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als houtrotsaneerder

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.