hero background

Elektricien/installateur

Scroll naar beneden

Als elektricien/installateur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van verschillende technische installaties.

Zoals verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, sanitair, elektrische installaties en beveiligingssystemen. Je werkt in teamverband en voert zelfstandig werkzaamheden uit op locatie bij diverse vastgoedobjecten. Je voert preventief onderhoud uit om storingen te voorkomen en de levensduur van de installaties te verlengen. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen en werkt samen met collega’s, onderaannemers en andere betrokken partijen. Je communiceert met klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen en hierop in te spelen en je geeft advies en instructies aan klanten over het gebruik en onderhoud van installaties.

Waarom kiezen voor het beroep elektricien/installateur ?

1. Expertise en vakmanschap

Klanten vertrouwen op jouw vakmanschap en inzet door jouw uitgebreide kennis en expertise op het gebied van installatietechniek. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Je kunt klanten goed kunt adviseren.

2. Geen dag is hetzelfde

Door de grote hoeveelheid verschillende werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Je werkt samen met diverse andere betrokken partijen waardoor je veel samenwerkt met verschillende mensen.

3. Ontwikkelmogelijkheden

Binnen het werk als elektricien/installateur zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Bespreek ze met het bedrijf waar je werkt en groei door in je functie.

Hoe word je elektricien/installateur bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Heb jij expertise, servicegerichtheid en ben je betrouwbaar? Solliciteer dan nu als elektricien/installateur in het vastgoedonderhoud! 

vind jouw nieuwe baan als Elektricien/installateur

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.