hero background

Marketing- en Communicatie medewerker

Met jouw expertise in marketing en communicatie ben je verantwoordelijk voor effectieve communicatiestrategieën 

De volgende werkzaamheden horen o.a. bij deze functie. Het ontwikkelen en implementeren van communicatiestrategieën om de naamsbekendheid en reputatie te vergroten. Het schrijven en redigeren van diverse communicatiematerialen, waaronder persberichten, nieuwsbrieven en marketingteksten. Het beheren van sociale media-accounts en het creëren van boeiende content om de online aanwezigheid te vergroten. Het organiseren van evenementen, zoals beurzen. Het onderhouden van contacten met de media. Het monitoren van trends en ontwikkelingen. Het werken aan interne communicatie-initiatieven om de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers te bevorderen. Je werkt samen met externe bureaus voor bijvoorbeeld grafisch ontwerp en drukwerk.

Waarom kiezen voor het beroep administratief medewerker?

1. DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Als marketing-/communicatie medewerker werk je in een omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt uitbreiden en ontwikkelen. Je werkt samen met professionals en je kunt waardevolle ervaring opdoen in een dynamische werkomgeving.

 

 

2. IMPACTVOLLE COMMUNICATIEPROJECTEN

In jouw rol krijg je de kans om betrokken te zijn bij communicatieprojecten die een directe impact hebben. Met jouw strategische aanpak en creativiteit kun je bijdragen aan het versterken van de merkidentiteit en het vergroten van de marktpositie van het bedrijf.

 

3.  SAMENWERKING MET DIVERSE BELANGHEBBENDEN

Als marketing-/communicatie medewerker heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende belanghebbenden, waaronder interne teams, klanten en externe partners. Je bent betrokken bij het coördineren van communicatieactiviteiten en het bevorderen van effectieve samenwerking tussen verschillende afdelingen. Door deze samenwerking kun je waardevolle relaties opbouwen en een breed netwerk van contacten ontwikkelen.

Hoe word je marketing- en communicatie medewerker bij een OnderhoudNL-bedrijf?

Ben jij op zoek bent naar een uitdagende functie waarin je jouw communicatieve vaardigheden kunt benutten en carrière kunt maken? Dan is deze job echt iets voor jou. Solliciteer dan nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als marketing- en communicatie medewerker

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.