hero background

Calculator

Scroll naar beneden

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van nauwkeurige berekeningen en het opstellen van offertes voor diverse projecten.

Je maakt kostencalculaties en offertes. Om ervoor te zorgen dat de offertes voldoen aan de gestelde eisen en binnen het budget blijven werk je nauw samen met projectmanagers, inkopers en leveranciers. Om de juiste prijsstelling te bepalen doe je marktonderzoek en je houdt rekening met kosten van materialen, arbeidskosten en de benodigde apparatuur. Daarnaast bewaak je de voortgang van de projecten en onderhoud je contact met de betrokken partijen om eventuele wijzigingen in de offertes tijdig door te voeren. Je werkt constant aan de verbetering van interne processen en procedures.

Waarom kiezen voor het beroep calculator?

1. Uitdagende projecten

Je werkt aan veel verschillende projecten, van kleine renovaties tot grote restauraties. Je wordt uitgedaagd om je calculatievaardigheden toe te passen op diverse projecten, waardoor je expertise zich verder zal ontwikkelen en je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de groei van het bedrijf.

2. Samenwerking met diverse partijen

Je werkt nauw samen met projectmanagers, inkopers, leveranciers en klanten. Deze samenwerkingen zorgen voor een dynamische werkomgeving waarin je kunt leren van anderen en je kennis kunt delen.

3. Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling

Als calculator krijg je de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen door middel van opleiding en training.

Hoe word je calculator bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Als calculator in het vastgoedonderhoud krijg je de kans om je kennis te gebruiken bij complexe calculaties en kostenoptimalisatie, te werken met diverse stakeholders en te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Is dit jouw baan? Solliciteer dan heel eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als calculator

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.