hero background

Bedrijfsleider

Scroll naar beneden

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan diverse vastgoedobjecten.

Je stuurt een team van vakmensen aan. Je bewaakt de kwaliteit van het geleverde werk en het naleven van veiligheidsvoorschriften. Om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden opgeleverd, werk je nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en interne teams. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van projectdoelstellingen, zoals een tijdige oplevering en binnen het budget blijven. Op operationeel en tactisch niveau neem je beslissingen en rapporteer je aan het management.

Waarom kiezen voor het beroep Bedrijfsleider?

1. Professionele werkomgeving

Je werkt in een professionele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Als bedrijfsleider krijg je de mogelijkheid om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en een team van professionals aan te sturen.

2. Diversiteit aan projecten

Je werkt aan een breed scala van projecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van onderhoudswerkzaamheden aan diverse vastgoedobjecten, zoals kantoorpanden, appartementencomplexen en winkelcentra. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Deze diversiteit aan projecten biedt jou de mogelijkheid om je kennis en ervaring uit te breiden en je te verdiepen in verschillende aspecten van het vastgoedonderhoud.

3. Uitdagende verantwoordelijkheden

Als bedrijfsleider draag je een grote verantwoordelijkheid. Je stuurt een team van vakmensen aan en zorgt ervoor dat zij optimaal kunnen presteren. Deze uitdagende verantwoordelijkheden bieden jou de mogelijkheid om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het succes van het bedrijf.

Hoe word je Bedrijfsleider bij een OnderhoudNL-bedrijf? 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als bedrijfsleider? Heb je een passie voor het managen van teams en het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteer dan heel eenvoudig bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als Bedrijfsleider

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.