hero background

Administratief medewerker

Als administratief medewerker zorg je ervoor dat alles soepel verloopt

Je werkt nauw samen met collega’s in verschillende functies en hebt een divers takenpakket. Denk hierbij aan het verwerken van administratieve gegevens, zoals facturen, contracten en correspondentie. Het ondersteunen van de projectmanagers bij het opstellen van planningen en rapportages. Het bijhouden van de projectadministratie, waaronder urenregistratie en kostenbewaking. Het coördineren van afspraken en communicatie met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Het beheren van de digitale en fysieke archieven en documentatie. Het assisteren bij het opstellen van offertes en aanbestedingsdocumenten. Je draagt bij aan het continu verbeteren van de administratieve processen en systemen.

Waarom kiezen voor het beroep administratief medewerker?

1. UITDAGENDE EN DYNAMISCHE OMGEVING

Je hebt te maken met verschillende projecten en uitdagingen. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om je vaardigheden continu te ontwikkelen en te verbeteren. Je werkt in een omgeving waar initiatief en pro-activiteit worden gewaardeerd.

 

2. TEAMWORK

Je werkt met een diverse groep collega’s met verschillende expertises. Samen zorgen jullie ervoor dat alle administratieve processen soepel verlopen en projecten succesvol worden afgerond. Je krijgt de mogelijkheid om van elkaar te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

 

3. GROEIKANSEN EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Als administratief medewerker krijg je de mogelijkheid om door te groeien en je verder te specialiseren in administratieve taken. Je kunt trainingen en opleidingen volgen om je vaardigheden aan te scherpen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Hoe word je administratief medewerker bij een OnderhoudNL-bedrijf?

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een verschil te maken? Solliciteer dan nu bij één van onze aangesloten bedrijven.

vind jouw nieuwe baan als Administratief medewerker

Onze bedrijven onderhouden van jouw project 

Met onderhoud aan jouw woning, kantoor of monument zorgen we dat Nederland langer meegaat. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en verduurzaming. Wij zorgen dat jouw eigendom er weer mooi bij staat. Op zoek naar een bedrijf voor jouw project?

Vind een OnderhoudNL bedrijf

Jij zorgt goed voor Nederland, wij voor jou

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

uitstekende
Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, een goed pensioen, vrije dagen en regelingen om gezond te blijven. 

Volop kansen om te groeien

volop kansen
om te groeien

Groei door in jouw tempo en volgens de route die je samen uitstippelt. 

Up-to-date kennis

Up-to-date
kennis

Complete opleidingen, vaktrainingen en e-learnings. Beschikbaar via je werkgever of de brancheorganisatie.

Betekenisvol vakwerk

Werk dat
er toe doet

Maak mensen blij met mooi resultaat en draag bij aan de verduurzaming van Nederland.